Spieren voor spieren

Logo SvS RGB met payoff

Beste hardloper,

Graag willen wij jou kennis laten maken met Stichting Spieren voor Spieren en de Egmond Marathon.

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Dat doen we door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Eén van de evenementen waarbij Spieren voor Spieren fondsen werft is de Saucony Egmond Halve Marathon. Wij hebben voor de loop op 10 januari 2016 zowel startbewijzen voor de kwart als voor de halve marathon. Iedereen kan zich inschrijven en door het werven van sponsoren geld ophalen voor kinderen met een spierziekte. De opbrengst van de Saucony Egmond Halve Marathon 2016 zal bijdragen aan de beste behandeling, maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte, door de realisatie van kinder- en expertisecentra.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Daarnaast vragen we je om nog € 75,- aan sponsorgeld te verzamelen. Wij sturen jullie in de week voor de Saucony Egmond Halve Marathon een startbewijs (inclusief tijdsregistratie), een Spieren voor Spieren dry-fit running shirt en een Spieren voor Spieren polsbandje toe.

Schrijf je nu in via ons sponsorplatform en loop samen met het sportiefste team van Nederland spierziekten de wereld uit! Als deelnemer krijg je de beschikking over een eigen sponsorpagina, waarop jouw vrienden, familie en kennissen je kunnen sponsoren en jij hen op de hoogte kan houden van jouw initiatief voor Spieren voor Spieren.

Zet jij jouw gezonde spieren in voor zieke spieren? Schrijf je in via deze link: https://www.sportenvoorspieren.nl/uitdaging/saucony-egmond-kwart-halve-marathon

Wij zien je inschrijving graag tegemoet, waarvoor alvast heel veel dank.

Met sportieve groet,

Femke van der Pal
Spieren voor Spieren
Pand Zuid
IJsbaanpad 9-11
1076 CV Amsterdam
T. 020 2611782
M. 06 81565174

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op