let's GLOW together

de GLOW flyerHet doel van onze non-profit stichting is uiteraard geld in te zamelen voor onderzoek naar het medicijn voor de ziekte van Huntington. Tevens wilt de Stichting de ziekte meer naamsbekendheid te geven. In patiëntencijfers is deze ziekte gelijk aan bijv. ALS, maar toch kennen niet veel mensen de ziekte.

De ziekte van Huntington is een erfelijke aandoening aan de hersenen. Deze aandoening wordt veroorzaakt door het geleidelijk afsterven van zenuwcellen in bepaalde delen van de hersenen. Deze hersendelen zijn belangrijk voor het aansturen van bewegingen en voor verstandelijke vaardigheden. De ziekte is voor 50% overerfbaar waardoor er een grote groep 'risico dragers' zijn. Mijn moeder lijdt aan de ziekte, ik zelf ben gelukkig geen gendrager en zal de ziekte niet krijgen.

Ons eerste project is ons trefbaltoernooi 'GLOW', de naam zegt het al, trefballen in het donker - in blacklight ! Dit vind plaats op 30 mei aanstaande in Sporthal 'De Moriaan' te Wijk aan Zee om aanvang 19.00 (zaal open vanaf 18.30 uur). Een avondje uit je dak gaan op de vetste beats maar ondertussen ook een sportief spelletje trefbal spelen voor het goede doel. In de bijlage vind u de flyer terug van dit evenement.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op