Alpe d'Huzes - Els Sondervan vraagt u om hulp!

Alpe-dHuzes-logoOnlangs heb ik mij opgegeven als (hardlopend) deelnemer aan de Alpe d'Huzes. Ik neem aan dat jullie weten wat Alpe d'Huzes is, anders lees je daar hier meer over.

Op woensdag 5 juni a.s. zal ik een keer hardlopend de berg Alpe d'Huez opgaan. De kans is groot dat ik aan het einde van de dag nog een keer de berg op ga; dan ben ik er twee keer op geweest. Voor mij persoonlijk is dit een enorme uitdaging. Het schijnt een klimmend traject te zijn, maar vooral het feit dat het 15 km is, is voor mij baanbrekend. Ik heb al moeite met 10 km. Ik ben intussen begonnen met de trainingen, zowel voor de kracht als voor de afstand.

Ik heb intussen een persoonlijke pagina aangemaakt en ik ga vanaf nu actief op zoek naar mensen die mij willen steunen.
Meedoen met deze actie betekent namelijk ook dat ik vraag om sponsors. Een mooi sponsorresultaat zou voor mij nog een extra stimulans zijn om die kilometers te maken. Mijn saldo staat nu nog in de kinderschoenen. Ik zou het fantastisch vinden als dat over enkele weken in beide gevallen wat hoger ligt. Alvast bedankt! 

Bij DEM mag ik mijn speciale collectebus in de kantine plaatsen, waar mensen een gift in kunnen doen. Ook worden nu ideeën bedacht voor een sponsorloop. Daar komen we later nog op terug.

Alle personen die mij willen steunen met een gift, of dat nu via de collectebus of via de sponsorpagina gebeurt, wil ik in de gelegenheid stellen om een naam of boodschap aan mij door te geven. Dat mag via de collectebus in de kantine van de vereniging, of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een reactie op de persoonlijke pagina stel ik ook op prijs.

Ik koop een wit t-shirt, waarop ik namen en boodschappen neerzet. Dat t-shirt neem ik mee de berg op. Als je meer wilt weten, dan sta ik graag tot je beschikking.

Hartelijke groet,
Els Sondervan

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op