Beursvloer levert 10 deals voor AV DEM

beursvloerDonderdag 15 november 2012 deed onze vereniging mee met de 2e Beursvloer in het Gemeentehuis Heemskerk.


Resultaat
Van de in totaal 11 klussen die wij aanboden, zijn er maar liefst 6 gehonoreerd (matches) tijdens het 2 uur durende event. De klussen worden nog nader afgestemd met de betrokken bedrijven en AV DEM werkgroepen. Opvallend is dat twee derde van onze overeenkomsten wordt uitgevoerd door bedrijven die zelf in de Beursvloer organisatie zitten. Verder zijn er nog 4 interessante deals c.q. kansen overeengekomen via het netwerken achteraf.

 

 

Met totaal 177 matches kent deze Beursvloer ten opzichte van de eerste editie in 2011 een ongekende groei van 40%. Van de oorspronkelijk 11 aangeboden AV DEM klussen konden er 5 niet worden ingevuld. Dit betreft 2 aannemingsklussen, 2 speeltoestelklussen en de kledingsponsoring van onze 10 G-atleten. Gezien de recessie is het wegblijven van aannemers te begrijpen. Daarnaast blijkt egalisering van discuswerp- en kogelstoot ringen een nauwgezette klus. Hiervoor dient AV DEM dus andere wegen te bewandelen. Suggesties hierover graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als tegenprestatie biedt AV DEM een Bedrijven Sportdag (ouder-kind) aan op zondag 19 mei 2013. Een aantal bedrijven vind dit erg leuk. Andere bedrijven geven aan misschien zelf een doordeweekse sportdag te willen organiseren. Hierbij kan AV DEM mogelijk faciliteren en afspraken maken met Stichting Sport Accommodaties, eigenaar en verhuurder van de atletiekbaan.

Tot slot gaat onze dank uit naar onze junioren Lisanne Glorie en Lotte Paardekooper. In hun prachtige nieuwe AV DEM outfits stonden ze hun voorzitter bij als vertegenwoordigers van de vereniging. Top!

 

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op