AV DEM bij Beursvloer IJmond-Noord

Beursvloer voorbeeld matchDonderdag 15 november 2012 doet onze vereniging van 16:00-18:00u mee met de Beursvloer in het Gemeentehuis van Heemskerk. Doel is hier voor AV DEM een aantal klussen onder te brengen bij bedrijven die deze in het kader van hun MVO beleid gratis willen verrichten. Een voorbeeld van zo'n klus is het opnieuw egaliseren van de kogelstootringen op ons atletiekterrein of het reinigen van de kantinemuur (grafiti). Er komen veel verenigingen en maatschappelijke organisaties uit Heemskerk en Beverwijk, die net als wij klussen aanbieden waarvoor geen budget beschikbaar is.

Tegenprestatie
Als tegenprestatie vanuit AV DEM bieden wij de bedrijven die ons willen helpen aan, dat hun personeelsleden en kids mee mogen doen met een "Bedrijven ouder-kind wedstrijd" in mei 2013. Denk hierbij aan het grote succes van onze eigen Pupillen ouder-kind wedstrijden de afgelopen jaren. Wij kunnen deze dag ook prima gebruiken om nieuwe sponsors aan onze vereniging te binden. Wij bekijken met onze Werkgroep Wedstrijd Organisatie-Baan op welke exacte datum we deze wedstrijd kunnen organiseren. Nader info volgt.

Gezocht: 2 assistenten
Wij zijn nog op zoek naar 2 AV DEM junioren (M/V) die ons die dag tussen 16:00-18:00u met enkele hand- en spandiensten willen helpen tijdens de Beursvloer. De uren tellen mee voor een Maatschappelijke Stage. Mocht je interesse hebben, graag uiterlijk 13 november even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op