Clubkleding

av dem - logo 2012 - 189x89  intersport-veldhuis

 

Voortzetting samenwerking AV DEM en Intersport Veldhuis

Intersport  DEM kledingDeze week tekenden onze voorzitter Rob Tuinstra (r) en leverancier Peter Veldhuis van Intersport Veldhuis de nieuwe leveringsovereenkomst club- en wedstrijdkleding 2014-2016.

Sponsoring
Als vaste huisleverancier sponsort Intersport Veldhuis in het eerste kwartaal van 2015 de aanschaf van zomertrainerskleding. In mei 2015 en 2016 treedt Veldhuis wederom op als hoofdsponsor van de Beverwijkse DEM-Citadel-DEM-loop. Verder blijven AV DEM en Veldhuis onverminderd partners in het succesvolle Start to Run traject, in nauwe samenwerking met de Atletiekunie en een enthousiast team van AV DEM trainers.

Ledenvoordeel
Voor alle AV DEM leden geldt vanaf oktober 2014 niet alleen de bekende clubkorting op alle AV DEM Clubline kleding (o.a. blauwe / zwarte trainingspakken). Vanaf nu geldt er ook standaard 10% korting op alle AV DEM wedstrijdkleding (witte wedstrijdshirts, blauwe broeken, etc), AV DEM accessoires (spiketassen, rugtassen, sportschoenen, etc) en alle loopsport artikelen (uitgezonderd aanbiedingen).

Tijdelijk extra voordeel
Tweemaal per jaar (begin maart en oktober/november) wordt voor alle leden een actieweek georganiseerd, waarbij op alle bovengenoemde zaken een korting van minstens 20% geldt. Op de website van Intersport Veldhuis (klik op het AV DEM logo) wordt het actuele atletiek assortiment overzichtelijk weergegeven. Voor het passen en correct opdrukken van namen wordt een winkelbezoek aan de Breestraat 10-14 geadviseerd. Thuis aflevering is uiteraard mogelijk.
De verkoopacties worden op tijd aangekondigd via E-nieuwsbrieven en de AV DEM website.

Bewijs van lidmaatschap
Let op: alleen AV DEM leden kunnen gebruik maken van bovengenoemde voordelen. Maak via je Atletiekunie ledenpas kenbaar dat je lid bent van onze vereniging. Mocht je nog niet over een ledenpas beschikken, vraag dan o.v.v. "Clubkleding" een bewijs van lidmaatschap aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l. Print deze uit, toon het bij de kassa van Intersport Veldhuis en profiteer. Veel plezier gewenst met de club- en wedstrijdkleding van AV DEM!

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op