Tussenstand CD competitie

De tussenstand na twee van de drie voorronde wedstrijden van de CD competitie is bekend. Na drie wedstrijden plaatsen de twaalf best geklasseerde ploegen zich voor de landelijke finale. De meisjes junioren C zijn na twee wedstrijden terug te vinden op de negende plaats in het tussenklassement.
Onderstaand de voorlopig 12 beste ploegen bij de meisjes C:

tussenstand c meisjes

 

 

 

 

 

 

 

De meisjes D zijn terug te vinden op de 26e plaats in het tussenklassement. De jongens C staan 28e en de jongens D 40e. In alle categorieën doen meer dan 140 ploegen mee!


 CD.jongens castricum2Met volop zonneschijn maar ook veel wind hebben onze CD junioren de tweede competitieronde in Castricum afgewerkt. Helaas hadden de atleten deze wind op de sprint en tijdens het hordelopen niet mee. Zo had Jordy Kluft tijdens zijn 100 meter serie een tegenwind van wel 6 meter per seconde! Niet gek dus dat hij deze 100 meter bijna een seconde langzamer liep dan normaal. Geen snelle sprinttijden dus. Renee van Rookhuizen liep evengoed nog naar 11,16 seconden op de 80 meter MC. Koert Remijn kwam bij de JD zelfs tot 10,88 seconden. De 80 meter horden MC werd gewonnen door Amy Vermeer in 13,19 seconden. Kim Niesten liep bij de MD de 60 meter horden in 11,54 seconden.

De individuele uitslagen en teamuitslagen staan online.

Voor de meisjes C en de jongens D begon de dag al direct uitstekend. Zowel de meisjes C als de jongens D liepen naar een ruime overwinning op de estafette. Renee van Rookhuizen, Lisanne Glorie, Nikki Kraaijeveld en Mariska Poel wonnen hun 4x80 meter in 41,72 seconden. De jongens D ploeg bestaande uit Koert Remijn, Vyron Saridin, Jelco Kohlenberg en Justen Kranthove snelde naar de winst in 44,49 seconden.

 

De verspringers hadden wel een lekker windje in de rug. Renee van Rookhuizen kwam bij de meisjes C tot 4,86 meter, Hans den Boer sprong bij de jongens C 5,30 meter. Isis Beentjes sprong bij de meisjes D naar 4,25 meter en Finn Murre overbrugde 3,83 meter bij de JD.

Op de 800 meter JC was er een spannende strijd tussen Tim van der Heide en Jordy Kluft. Tim finishte in 2.18,20 minuten en Jordy had 2.18,77 nodig. Mariska Poel liep bij de meisjes C naar een nieuw persoonlijk record en de winst in een tijd van 3.12,26 minuten Zij werd op de voet gevolgd door Iris van der Plas die 3.16,33 minuten liep.

Alexander Soethout sprong bij het hoogspringen JC naar een nieuw persoonlijk record van 1,55 meter. Koert Remijn kwam bij de JD tot 1,45 meter en Isis Beentjes was bij de MD goed voor 1,35 meter.

Vyron Saridin won het discuswerpen bij de jongens D met een afstand van 22,96 meter. Maud Sanberg stootte de kogel bij de meisjes D naar 8,32 meter. Jens Kalshove verbeterde zijn persoonlijk record bij het kogelstoten JC met bijna een meter. Hij kwam tot een afstand van 7,85 meter.

Zodra de (landelijke) tussenstand na twee poulewedstrijden bekend is, wordt deze direct op de DEM website geplaatst. De meisjes C stonden na de eerste poulewedstrijd landelijk zevende en hopen zich in de top twaalf te handhaven. Een top twaalf klassering na drie voorronden geeft recht op deelname aan de landelijke competitiefinale. Klik hier voor de definitieve uitslag van de wedstrijd.

CD.jongens castricum

 CD.jongens castricum3


26 mei 2012 CD 2e competitiewedstrijd AV Castricum

Voor meer informatie: klik hier

Voor het chronoloog: klik hier

Voor de poule-indeling: klik hier

 

Zaterdag 26 mei is de tweede ronde van de CD junioren competitie in Castricum.

De atletiekbaan ligt op Sportpark De Duinloper aan de Zeeweg 4, 1901 NZ te Castricum.

Het vervoer is op eigen gelegenheid. Heb je geen vervoer, meld dit dan bij je ploegleider, die zorgt er dan voor dat je met iemand mee kunt rijden. Zorg ervoor dat je tenminste een uur voor aanvang van je onderdeel aanwezig bent!

Denk aan het clubtenue (blauwe broek en wit shirt) en aan speldjes om je startnummer vast te maken!

De ploegopstelling (en het tijdschema) voor de C junioren is als volgt:

ploegopstelling c 26-05-2012

Afmelden uiterlijk donderdag 24 mei bij je ploegleider (alleen als het echt onmogelijk is om mee te doen). Uiterlijk vrijdag 25 mei mogen namelijk nog ploegwijzigingen doorgegeven worden!

Ploegleider meisjes C: Ploegleider jongens C:
Rob Boellaard Carolien Adrichem
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel.: 06-20362524                                                              tel.: 06-51125059

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op