Finale Masters 6 september 2015

Masters 2013 Anja DEM speer 600 x 398De wedstrijd wordt gehouden bij AV DEM op het sportpark Adrichem, Aagtendijk 1/A te Beverwijk. Ingang vanaf de Spoorsingel te Beverwijk.

Chronologisch overzicht finale masters 6 september 2015 Lees verder

Uitnodiging finale masterscompetitie 6 september2015 Lees verder

De uitslagen van de Masters finale kunnen via BeeldBakker worden gevolgd. Gebruik hiervoor de link.

 


 

De finale van de masters competitie zal dit jaar in Beverwijk plaats vinden bij de AV DEM.
Hieraan doen de beste mannen en vrouwen ploegen mee, die tijdens de nationale voorrondes op de eerste 12 plaatsen zijn geëindigd.
Aan deze finale zullen, net als vorig jaar, de vrouwen van DEM deelnemen. De mannen, die in eerste instantie ook geplaatst waren voor de finale, zullen niet deelnemen. Na het schrappen van een onderdeel uit de uitslagen, zakte de mannen van de 12e naar de 13e plaats. Een verzoek om als dertiende ploeg deel te nemen aan deze thuiswedstrijd werd door de competitieleiding afgewezen.
Bij onze vrouwen zullen Claudia Kes-Mura, Anja Akkerman (foto, met speer), Renate Schellevis, Judith van Hesseling, Olga Muller,en Annemarie van Rookhuizen voor de dag komen tijdens deze finale.
Publiek, zeker van de atletiekvereniging DEM, is van harte welkom om onze vrouwen aan te moedigen in hun strijd voor een mooi eindresultaat.
Komt allen, en indien nodig een helpende hand bij de jurering.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op