Baanseizoen van start

DEM atletiek 20140330Bij DEM is zondag met een onderlinge wedstrijd het baanseizoen van start gegaan.
We hadden wat gasten deze dag, want omdat het clubgebouw van av Castricum verbouwd wordt, en ze daar dus geen wedstrijden konden houden hadden ze gevraagd of met ons mee mochten doen.
De dag begon met een wedstrijd voor pupillen en die waren in grote mate op komen dagen. Het waren er ver over de honderd en er werd fel gestreden om de ereprijzen.
Zo wist Daan Ranzijn bij de JPB het hoogspringen te winnen in een nieuw persoonlijk record van maar liefst 1.20 meter. Ook op de afsluitende 600 meter bleef hij zijn tegenstanders met een tijd van 2 minuten en 14,5 sec ruim voor. Met daarnaast nog een PR van 4 meter 49 bij het kogelstoten, en een uitstekende sprint, was een en ander goed voor een eerste plaats op de meerkamp.
Tobias Janssens liet bij de JPA1op de sprint met een tijd van 9,6 sec iedereen zijn hielen zien. En ook voor hem was er een eerste plaats op de meerkamp. Bij de oudste jongens was de meerkamp winst voor Milo Schagen, terwijl Sam van der Aar bij de JPC en Tijl Oostendorp bij de jongens mini het hoogste eremetaal kregen omgehangen.
Bij de meisjes pupillen A.2 kwam de snelste sprint op naam van Monika van de Poel te staan. Ze liep 9,3 sec over de 60 meter en dat was zelfs sneller dan de rapste jongen. Op de meerkamp moest ze genoegen nemen met een tweede plaats, want Bo van der Aar bleef haar in het puntenklassement net iets voor. Bij de MPA1 ook al een hele snelle sprint van Eline Brouwer. Zij liep een tijd van 9,5 en ook voor haar een eerste plaats op de meerkamp. Bij de jongere meisjes geen verrassingen. Het goud ging bij de MPB naar Yvana Pol, bij de MPC naar Leone de Graaf en bij de mini's naar Fiene Rosendaal.

Uitslagen

Foto's

Op bijgaande foto: De prijsuitreiking van de JPB, met boven de 1: Daan Ranzijn


 

 

LIVE UITSLAGEN

 

Beste juryleden, ouders en andere vrijwilligers,

Hierbij het chronoloog (update 29-3) en de jury-indeling voor de Onderlinge wedstrijd op 30 maart 2014 (zie bijlage).
De juryvergadering is om 10:30, let op de zomertijd die in gaat.
De jury loopt ook dit jaar weer met een groep mee. We hebben een vast startonderdeel, en daarna kan begonnen worden aan het volgende onder als dat vrij is.
Ter informatie, we hebben dit keer een aantal atleten uit Castricum te gast, die wegens een verbouwing van de kantine zelf geen wedstrijd(en) hebben.

namens de wedstrijdorganisatie,
Ron

LIVE UITSLAGEN

Reacties

# Ilona Kruijver 18-03-2014 20:43
Hierbij wil ik graag Mira Kruijver en Senna Dekker opgeven voor de onderlinge wedstrijd. Zij zijn beide deelnemer aan de jeugdsportpas.

Met vriendelijke groet,
Ilona Kruijver
# Marloes de Heer 18-03-2014 21:29
Goedenavond,
Trainen uw dochters bij de pupillen of junioren?
Met vriendelijke groet,
Marloes de Heer
# melissa duursma 18-03-2014 20:43
ik wil graag meedoen
# Marloes de Heer 18-03-2014 21:47
Inschrijvingen verlopen in principe via de trainers. Pupillen worden automatisch aangemeld, ook als ze net lid zijn. Voor deelnemers via de jeugdsportpas is het wel verstandig om dit even bij de trainer na te vragen.
# Danielle Landsaat 29-03-2014 17:22
Goedendag,

Helaas kan Isa Landsaat morgen niet meedoen met de onderlinge wedstrijd ivm de griep.

vr gr. D. Landsaat

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op