DEM pupillen steven af op finales

DEM atletiek 20130601Na afloop van de tweede wedstrijd van de pupillen competitie, ziet het er naar uit dat de atletiekvereniging DEM met maar liefst negen ploegen aan de finalewedstrijd deel zal nemen.
De wedstrijd werd op het eigen terrein verwerkt, het was koud, en er stond een harde wind, maar kan kon niet verhinderen dat er meer dan uitstekend gepresteerd werd. Er werden ver over de honderd persoonlijke records scherpen gesteld, waaronder 1 clubrecord. Dit kwam op naam te staan van Leone de Graaf, die bij de mini meisjes op de 40 meter een tijd liet noteren van 7,71 seconden. Op de meerkamp wist zij als eerste te eindigen, en het succes in deze groep was compleet met een tweede plaats voor Nikki Lagrand, een derde voor Isa Schram en een vierde plaats voor Fiene Rosendaal. De ploeg ligt dan ook duidelijk op koers voor een prijs binnenkort in de finale. Een ploeg die voor de finale op niet minder dan goud rekent, is die van de JPA2. Ze staan een straatlengte voor op de naaste concurrenten av Edam uit Edam en AV 23 uit Amsterdam. Harm Janssens werd er eerste op de driekamp dank zij o.a. een afstand van 4.61 bij het verspringen en 9,18 meter met de kogel. Jelle Schaap deed met een tweede plaats weinig bij hem onder. Hij had op de 60 meter sprint de snelste tijd van de dag. 9.82 sec kwam er op de klokken te staan.
Ook de andere ploegen lieten zich van hun beste kant zien. Sam van der Aar werd eerste op de meerkamp van de mini jongens, Boris Borgmann was daar met slechts enkele punten minder goed voor een tweede plaats. Bij de C jongens was er een podium plaats voor Chris van der Meij. En bij de jongens pupillen B stond er weer een DEM duo op het ereschavot. Dennis Schaap op de hoogste tree, en Luuk Kooij en de bronzen plek. Een plek die ook gehaald werd door Eline Brouwer, en dan bij de meisjes pupillen B en door Deborah Leguit die bij de MPA2 meedoet.
Natuurlijk werden er ook nog heel wat medailles gescoord op de 600 en de 1000 meter. En wat te denken van de diverse estafettes. Van de 10 estafette onderdelen werden er 6 door DEM gewonnen, en bij de andere 4 werd er op een tweede of derde plaats geëindigd.
Op de foto de succesvolle ploeg van de mini's, Nikki, Leone en Isa

Klik voor de foto's die zijn genomen en voor nog meer foto's

Klik voor de uitslagen

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op