Compleet pupillen podium bij 1e competitiewedstrijd

DEM atletiek 20130413De start van de baan competitie was voor de pupillen van DEM wel heel bijzonder goed. Bij de pupillen competitiewedstrijd in Krommenie werden er karrevrachten medailles binnengesleept. Het succesvolste waren de jongens pupillen A. Nadat ze eerst al bij de estafette alle tegenstanders het nakijken gaven (ze lagen ruim 50 meter voor op de naaste concurrenten) bleek dat in het individuele klassement van de meerkamp de eerste plaats voor Harm Janssens was, de tweede plaats voor Jelle Schaap, de derde plaats voor Rowan Tuinstra, en de vierde voor Job Zandberg. Waarbij Jelle Schaap met een uiterst snelle 3 minuten en 29,52 sec over de 1000 meter daar het goud omgehangen kreeg. Harm Janssens werd op deze afstand tweede.
De jongens pupillen B deden weinig onder voor hun oudere clubgenoten. Dennis Schaap won de meerkamp, en werd tweede op bij de 1000 meter. Luuk Kooi was tweede op de meerkamp en vierde werd Tobias Janssens. Boris Borgmann die een week eerder het clubrecord bij de mini jongens nipt miste, slaagde er nu wel in. Hij wierp de bal 26 meter en 64 cm ver. Jammer voor hem echter, wist enkele minuten later Sam van der Aar nog iets verder te werpen. Hij kwam tot 26 meter en 70 cm. In de meerkamp werd uiteindelijk Sam eerste en Boris derde.

De meisjes deden al heel weinig onder bij de jongens. Nadia Willemse won bij de MPA2, de 1000 meter en werd vierde op de meerkamp. Ramona de Boer werd daar vijfde. Bij de MPA1 was Bo van der Aar als vanouds bezig. Goud voor haar op de meerkamp. En ook goud voor Marit van der Kamp, die de 1000 meter won. Bij de MPA mocht Eline Brouwer op het hoogste plekje van het erepodium van de meerkamp plaatsnemen, met naast haar Anna van de Kamp. Met maar heel weinig punten minder werd Danique Schram er vijfde, maar ze won wel de 1000 meter.
Eenzelfde beeld bij de mini meisjes. Leone de Graaf won de meerkamp en werd eerste op de 600 meter. Isa Schram werd tweede op de meerkamp en derde op de 600 meter.
Met daarnaast op bijna alle estafettes een overwinning, en een ongekend aantal van over de 200 persoonlijke records, kan met een gerust hart naar de eerstvolgende competitiewedstrijd uitgekeken worden.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op