Clubrecord voor Harm Janssen

DEM atletiek 20130407Bij de openingswedstrijd van de atletiekvereniging DEM hebben de pupillen laten zien dat ze uitstekend de winter zijn doorgekomen. Legio persoonlijke records werden er gebroken, met als toppunt een clubrecord bij het hoogspringen. Bij de oudste jongens pupillen sprong Harm Janssens maar liefst over de 1 meter 53 cm. Een verbetering van het 20 jaar oude clubrecord met niet minder dan 8 centimeter.
Met daarnaast een degelijke tijd van 9,0 sec over de 60 meter, een afstand met kogelstoten van 8.76 meter en een tijd van 2 minuut en 8,5 sec over de 600 meter, betekende een en ander, een riante voorsprong bij de meerkamp, op de naaste concurrenten Mees Tuijn en Rowan Tuinstra.
Ook in de andere leeftijdsgroepen was er alom tevredenheid over de prestaties. Bij de meisjes A2 was Nadia Willemse de beste meerkampster, met dicht op haar hielen Deborah Leguit en Ramona de Boer. Bij de jongens A1 Mocht Ravi Marcus op de hoogste trede van het erepodium plaatsnemen, met naast zich Luuk Janssen. En bij de meisjes A1 waren dat: Bo van der Aar, Sara van de Geest en Alba Sanna. Bij de JPB was het goud voor Sahid Haddache, zilver en brons voor Tobias Janssens en Luuk Kooij, en bij de meisjes van deze leeftijd waren het Eline Brouwer, Danique Schram en Marjolijn Kocx.


De C pupillen dan. Winnaar werd bij de jongens Chris van de Meij, met naast zich Daan Ranzijn en Morris Marcus. Bij de meisjes waren het Esmeralda van de Berg en Tania Willermse die de medailles op mochten komen halen.
Bij de jongste pupillen (de toekomst van DEM) toonde Sam van der Aar zich duidelijk de sterkste, hoewel Boris Borgmann, die hier tweede werd, net aan, het clubrecord bij het balwerpen miste. Stijn Wilbrink werd er derde. Terwijl bij de meisjes de volgorde werd: eerste Leone de Graaf, tweede Nikki Lagrand en derde Isa Schram.
Met bovenstaande in gedachten, kan er met een gerust hart aan de eerstkomende competitiewedstrijd deelgenomen worden, die over een week in Krommenie gehouden zal worden.
Op de foto het podium bij de JPA2, met op plek 1 Harm Janssens, plek 2 Mees Tuijn, plek 3 Rowan Tuinstra

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op