Clubrecords bij Indoorwedstrijd

DEM atlketiek 20130223De pupillen van atletiekvereniging DEM waren afgelopen weekend weer heel erg succesvol bij een indoorwedstrijd in Amsterdam. Er werden maar liefst 3 clubrecords scherper gesteld.
Met ruim 200 deelnemers was het een drukbezette wedstrijd. Voor iedereen was er een driekamp, en die werd bij de jongens pupillen A met overmacht gewonnen door Harm Janssens. Op de 60 meter kwam hij uit op een tijd van 8.80 seconden. Niet alleen de snelste tijd van alle deelnemers, maar ook een clubrecord. Ook het hoogspringen werd door hem gewonnen met een hoogte van 1.35 meter. De clubrecordhoogte van 1.40 meter, die hij daarna nog probeerde, werd maar nipt gemist. Met daarnaast nog een afstand van 8,75 meter bij het kogelstoten, was een en ander ruim voldoende voor een eerste plaats in de meerkamp. De derde plaats op de meerkamp in deze leeftijdscategorie was voor Jelle Schaap, die bij het hoogspringen met 1.30 meter als tweede eindigde.


Ook in de jongste categorieën clubrecords. Bij de mini meisjes wist Isa Schram maar liefst 15 cm hoger te springen dan er ooit voor haar gesprongen werd. Ze haalde nu 90 cm waarmee ze een stevige basis legde voor de eerste plaats in de meerkamp.
Bij de jongens mini verbeterde Sam van der Aar zijn eigen clubrecord op de 40 meter. Hij deed dat in precies 8.00 seconden. In de meerkamp kwam hij uit op een derde plaats. Ook voor Tobias Janssens (de broer van) was er een podium plaats. Hij werd derde in de meerkamp.
De andere DEM deelnemers mochten ook tevreden zijn over hun prestaties. In totaal werden er maar liefst 60 persoonlijke records scherper gesteld, waarbij iedereen er wel 1 of meer op zijn naam mocht schrijven

Op bijgaande foto: Harm Janssens aan de start van zijn succesvolle race

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op