Wederom winst voor Jordy Kluft en Stan Niesten

P2030169-1Ook de 6e wedstrijd in van het Tata Steel/Runnersworld circuit in Castricum leverde zondag 3 februari wederom winst op voor onze DEM atleten Jordy Kluft en Stan Niesten. Jordy won bij de jongens CD junioren met overmacht en bijna 10 seconden voorsprong de Castricumse duinloop over 4 kilometer . Tweede werd Jens van Gelderen van Lycurgus uit Krommenie, het brons was ook voor DEM, namelijk voor Alexander Soethout. De 6,4 kilometer bij de jongens AB en Neo senioren werd door Stan Niesten gewonnen met een voorsprong van maarliefst een minuut. Beide atleten verstevigen met deze overwinning hun koppositie in het tussenklassement van het Tata Steel/Runnersworld crosscircuit.

Tweede plaatsen waren er in Castricum voor Mariska Poel bij de meisjes junioren CD en Danique Schram bij de meisjes pupillen. Simone van Rookhuizen was goed voor brons op de 6,4 kilometer voor meisjes junioren AB. Iris van der Plas won de 4 kilometer in deze leeftijdscategorie. Deze afstand maakt echter geen deel uit van het crosscircuit.

Bij indoorwedstrijden in Amsterdam werden door de DEM atleten wederom snelle sprint en horde tijden genoteerd. Lisanne Glorie sprintte, ter voorbereiding op de 400 meter die zij op het NK indoor junioren zal gaan lopen, naar 8,55 seconden over 60 meter. Johan Polman kwam op deze afstand tot 7,34 seconden. Amy Vermeer liep op de 60 meter horden als C junior, op B junioren hoogte en tussenafstand, naar een persoonlijk record van 9,89 seconden.

Voor de uitslagen van de DEM-atleten van de indoorwedstrijd: klik hier

Klik voor de uitslagen van de cross en de tussenstand

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op