Veel prijzen bij pupillencompetitie in Haarlem

Een aantal weken geleden, bij de eerste competitie wedstrijd van de pupillen hadden we te maken met winterse omstandigheden, kou, veel wind en zelf hagel. Deze keer moesten we naar Haarlem, daar hadden we ideale omstandigheden. En net als na de eerste wedstrijd, gingen we ook deze keer overladen met prijzen weer naar huis.

Meerkampen in Zaandam

Bij de meerkampen voor CD junioren, die Zaanland organiseerde was de deelname van DEM nihil, maar ze hadden ook een aantal bijnummers voor alle categorieën, en daar deden wat DEM pupillen aan mee. Ze konden 2 onderdelen doen, sprinten en verspringen. Van DEM hadden we 12 deelnemers, en die wisten 16 PR’s te verbeteren, een succesvolle dag dus.

Wandelen op 11 mei met Ronald Adventure Shop

Zaterdag 11 mei is de Lowa experience trailer te vinden op de Breestraat. In dit mobiele testcentrum zijn meer dan 100 paar wandelschoenen aanwezig om vrijblijvend te testen tijdens een 3.5 kilometer lange wandeling die is uitgezet. Geef je nu op en reserveer een plek tijdens 1 van de 3 tijdvakken. Aanmelden is gratis en Vol = Vol. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef het aantal personen plus het tijdvak door.

Ook voor de ervaren wandelaars, die reeds een goed paar wandelschoenen bezitten, is er een mooie tocht uitgezet. De wandelafdeling van atletiekvereniging av DEM heeft een uitdagende tocht van 15 kilometer uitgezet.

Paaskienen

De organisatoren hadden weer voor een aantal bomvolle tafels met mooie prijzen gezorgd, voor de paaskien voor de DEM jeugd. Er was concurrentie, het was vakantie, en buiten heersten zomerse temperaturen, maar toch was het weer gezellig druk in de DEM kantine.

Zeer koude competitiestart

Het was guur koud in Santpoort tijdens de eerste competitiewedstrijd voor de pupillen. Dat kwam ook door de harde wind, die ook nog eens tegen stond bij de sprint. Op een zeker moment werden we zelfs nog verrast door een hagelbui. Maar ondanks dat deden de ruim 80 deelnemers van DEM hun uiterste best om de dag weer tot een succes te maken.

Huldiging kampioenen av DEM 2018

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn de clubkampioenen van 2018 gehuldigd.
Er zijn weer heel mooie prestaties neergezet door de kampioenen, die op deze jaarvergadering nog even extra in het zonnetje werden gezet.
Ook is aan Paula Polman de Jacques Martensprijs toegekend voor haar inzet bij de werkgroep kantine activiteiten. Paula heeft aangegeven te stoppen als bestuurslid voor deze werkgroep. Alle atleten en Paula van harte gefeliciteerd.

4e Oosterbaan Paasrun & FORZA4TORRE

De Oosterbaan Paasrun is voor iedereen geschikt
De Oosterbaan Paasrun is een recreatieve loop om het paasweekend op een vitale manier te starten.
De Paasrun zal starten vanaf de winkel van Oosterbaan sport- en wandelschoenen. Vervolgens kan er desgewenst 1, 2 of 3 ronden van 3 kilometer afgelegd worden in het nabijgelegen park Oosterhout.
De Oosterbaan Paasrun zal gehouden worden op zaterdag 20 april 2019
Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven door het formulier op de volgende website in te vullen: http://bit.ly/paasrunoosterbaan De kosten voor inschrijven zijn 3,50. Dit bedrag kan betaald worden op de dag zelf.

Koude start voor de C - junioren

In Heerhugowaard zijn de C junioren onder niet al te ideale weersomstandigheden, gehele dag behoorlijk koud en zelfs aan het begin een beetje motregen, met de competitie gestart.
De meisjes zijn met hun puntentotaal van 5732 en 2488 op een eerste en tiende plaats geëindigd en met 3982 punten kwamen de jongens tot een vijfde plaats.

Druk weekend met veel prijzen

Het weekend na onze onderlinge wedstrijd, was wel heel erg druk. Eerst op de zaterdag de cross tijdens de duintraining, en op de zondag kwamen we op 3 verschillende plaatsen in actie. En wel heel erg succesvol.

Laatste Duintraining.

De laatste duintraining van dit winterseizoen zit er al weer op, en zoals altijd sloten we ook deze keer af met een croiss wedstrijdje. De afstand daarvan is 1200 meter, even lang dus als drie rondjes op de atletiekbaan.

Onderlinge wedstrijd

Eind maart houden we bij DEM altijd een onderlinge wedstrijd, en zoals vrijwel altijd waren de weergoden ons ook deze keer gunstig gezind. Nog wel een beetje frisjes, en in de loop van de middag kwam er wat meer wind, maar het was weer een bijzonder geslaagde dag. En de thuisblijvers hadden ook deze keer ongelijk.

Actieweken bij Intersport Veldhuis

Koop nu uw wedstrijd en clubkleding met extra korting

Van 16 maart t/m 6 april krijg je flinke korting op de wedstrijd - en clubkleding van AV DEM!
Als lid van AV DEM krijg je altijd al 10% korting op al je running artikelen zoals hardloopschoenen en hardloopkleding.

Deze periode krijg je 15% KORTING op de wedstrijdkleding en 25% KORTING op de clubkleding.

 

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op