Stemmen op av DEM voor zonnepanelen

Hoe werkt deze actie? 


rabo1Als av DEM moeten we natuurlijk ook meegaan in het klimaatvraagstuk. 
We willen dan ook op het dak van het clubhuis een aantal zonnepanelen laten plaatsen. Om de kosten te drukken hebben we bij de RABO bank ingeschreven voor een subsidiebedrag. Om in aanmerking te komen voor dit bedrag, vragen we de leden, die aangesloten zijn bij de RABO bank, om te stemmen op av DEM op de site van de RABO bank. Stemmen voor de zonnepanelen kan tot en met 31 maart.
Stemmen voor zonnepanelen

https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen

Clinic Running Blind verplaatst

 


De clinic is verplaatst naar een dinsdagavond. De nieuwe datum wordt nog bepaald.

 

Zaterdag 26 maart komt Running Blind een clinic geven over slecht ziende lopers en hoe hen het beste te begeleiden.
Tracy komt dit tegen bij de g groep maar zou het fijn vinden wanneer andere trainers ook komen om mee doen.   

Het is van 10uur-12uur bij DEM op zaterdag 26 maart 2022

Start to run trainers, junior trainers, pupillen trainers of volwassen trainers zijn welkom.
Meer informatie bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Up-date Coronamaatregelen per 15 februari

blije emoigi"We moeten weer kunnen genieten van sport", zei minister Ernst Kuipers van VWS 15 februari tijdens de persconferentie. Hij kondigde aan dat er stapsgewijs ruimte voor komt voor verdere versoepelingen van de coronamaatregelen.

 

Stap 1:
Tot 18 februari gelden voor de sport de huidige maatregelen.

Stap 2:
Vanaf 18 februari kan de horeca op sportaccommodaties open tot 01.00 uur en blijft het coronatoegangsbewijs (CTB) gelden waar het nu ook getoond moet worden. Binnen vervalt de bezoekersnorm, de placering, het dragen van mondkapjes en de 1,5 meter afstandsregel. Op plekken met meer dan 500 mensen binnen is een vaste zitplaats en het dragen van een mondkapje bij verplaatsing wel verplicht.

Stap 3:
Vanaf 25 februari gelden overal de normale openingstijden en vervalt ook de CTB-plicht op plaatsen waar minder dan 500 mensen bijeen zijn. Op plekken binnen waar meer dan 500 mensen bij elkaar komen en geen vaste zitplaats hebben, moet iedereen een negatieve testuitslag laten zien.

Meer info Rijksoverheid                         

Meer info Atletiekunie

Strand-duintraining

Het was prachtig zonnig weer en dat resulteerde in een grote opkomst bij de pupillen duintraining, Een dertigtal kinderen waren er gekomen. De oudste groep besloot er een lange duurloop van te maken, en ging tot op het strand. Een afstand van zeven en een halve kilometer.

Cross competitie in Monnickendam

De opkomst bij de laatste trainingen gaven al een beetje een indicatie, er waren veel corona thuisblijvers.
Ook bij deze competitiewedstrijd misten we een flink aantal deelnemers. Maar degenen die er wel waren lieten een aantal mooie prestaties zien.

Duincross

Bij de duintraining voor de pupillen houden we af en toe een cross wedstrijdje. Zo ook bij de duintraining van 29 januari. We hebben daarvoor een parcoursje van 1200 meter. Het is iets anders dan voorgaande keren, maar wel even lang. Op het oude parcours is de PWN namelijk druk bezig

Duintraining 22 januari

Nog steeds geen open wedstrijden, dus blijven we gewoon doorgaan met de duintrainingen. Met ruim 20 kinderen, steeds een mooie opkomst. De oudste groep kwam onderweg een wel heel interessante boom tegen, en daar moest natuurlijk wel even in geklommen worden.

Trainingscross

In het winterseizoen houden we bij de pupillen eens per maand een cross wedstrijdje tijdens de maandag training.
In het parcours is uiteraard de heuvel een belangrijk onderdeel. Afhankelijk van de leeftijds categorie, moeten er een, twee of drie ronden gelopen worden

Duintraining 15 januari

De tweede wedstrijd van de cross competitie kon niet doorgaan als gevolg van de corona beperkingen. De wedstrijd is verplaatst naar 19 februari. Als gevolg daarvan kon wel de duintraining doorgaan. Hoewel het nogal mistig was, waren er toch weer ruim 20 pupillen die meededen.

Up-date coronaregels per 25 januari

Spelregels voor sport
blije emoigiIedereen mag binnen en buiten sporten. Sportwedstrijden zijn toegestaan. En onder voorwaarden is ook publiek bij die wedstrijden toegestaan. Er gelden voorwaarden, onder andere voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs. 

Spelregels voor sport
Iedereen mag overdag en 's avonds binnen en buiten sporten. Dit hangt ook af van openingstijden van de sportlocatie.

De volgende regels gelden:

Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn uitzonderingen. 
Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen. Bijvoorbeeld in kantines, kleedkamers of toiletten. Er zijn uitzonderingen.
Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
Sportkantines zijn geopend tot 22.00 uur.
Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
Houd u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Er is geen beperking in de groepsgrootte bij binnen- of buitensport of sporten in de openbare ruimte.

Voor meer informatie KLIK HIER

Duintraining 8 januari 2022

Het was nog kerstvakantie, maar de pupillen hadden er weer zin in, en zodoende hielden we op 8 januari de eerste duintraining in het nieuwe jaar. Met ruim 20 deelnemers was er weer een mooie opkomst.

Extra handjes gezocht

klokBij de atletiekclub zijn er altijd wel extra handjes nodig. Zo zoeken we nog iemand die wil helpen met de elektronische tijdwaarneming. We gebruiken deze tijdens wedstrijden op de atletiekbaan bij av DEM. Door de elektronische tijdwaarneming worden de wedstrijd resultaten exact gemeten wat ook voor de atleet erg prettig is. We zoeken dus iemand die wil helpen met de bediening van de elektronische tijdwaarneming.
Meer informatie over de tijdwaarneming Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cursus hulp-jury

lesbank

Ook dit jaar zijn er weer een aantal baanwedstrijden en clubcompetities gepland. 
Samen met Trias en av Castricum hebben we daarvoor gezamenlijk een wedstrijdklok aangeschaft. Hiermee kunnen we exacter de resultaten registreren.
We zoeken voor het bedienen van deze tijdregistratie nog enkele vrijwilligers. 
Denk je dat het iets voor jou is, neem dan contact op met de werkgroep voor de baanwedstrijden. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corona up-date

proostHet bestuur van av DEM wenst alle leden een gezond en sportief 2022 toe.
De reden dat deze nieuwsflits wat later komt, is omdat we even de beslissing van het kabinet wilden afwachten hoe het verder gaat met de beperkende maatregelen. Op de website van de rijksoverheid kunt je altijd de laatste informatie vinden v.w.b. de coronamaatregelen. ==>> KLIK hier voor info Rijksoverheid

Duintraining 18 december

Het was de laatste duintraining voor de kerstvakantie, en meteen ook de laatste van dit jaar.
Want de volgende zaterdagen vallen op eerste Kerstdag, 25 december en nieuwjaarsdag, 1 januari.
Maar op 8 januari gaan we meer verder.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op