5 ploegen op podium bij pupillen finale

pupillenDe finale wedstrijd van de pupillen competitie is voor ons bijzonder succesvol verlopen. Na de voorronde wedstrijden stond vast dat we met 7 ploegen deel mochten nemen. Twee daarvan, de jongens pupillen A1 en A2 stonden op kansrijke plaatsen om op het podium te komen. Uiteindelijk bleek dat we maar liefst 5 maal het podium mochten beklimmen. Dat waren uiteraard die jongens pupillen A1 en A2, maar ook de totaal onverwachte ploeg van de MPB. Ze stonden na de voorronden op een achtste plaats, maar ze wisten wel mooi derde te worden. En een derde plaats was er ook voor de meisjes Mini, en voor de jongens mini.

Buddy gezocht


Voor een slechtziend meisje van 18 jaar zijn we op zoek naar
een enthousiast persoon die haar wil begeleiden bij de atletiek training
op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur bij DEM in Beverwijk.

Ervaring is niet noodzakelijk, je wordt in dit proces begeleid.
Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Kijk dan op handicap.nl/buddies.
Of neem contact op met Tracy Andringa: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


 

D meisjes tweede bij de D - finale competitie

venray1De D meisjes gingen als één van de favorieten naar Venray voor een plaats op het podium. Na een zeer spannend slot eindigden zij tenslotte met 5056 punten op een tweede plaats.
Maura Kes won, met een sprong voor het eerst over de vier meter, het verspringen met 4.26 en sprintte de 60m vlak in 9.38 seconden. Op de 60m horden was Anna Kuijer met 11.45 seconden nog niet zo snel geweest en bij het hoogspringen ging zij tot over een hoogte van 1.30 meter. Nova Karijoredjo kwam tot twee tweede plaatsen. Zij liet de speer op een persoonlijke recordafstand van 26.76 meter landen en stootte de kogel 10.80 meter ver.

C meisjes succesvol bij de C - finale competitie


In Goringoricchem stonden de meisjes C in het tussenklassement met nog een onderdeel te gaan op een vervelende vierde plaats. Het werd spannend of de tijden van Fiene en Britt op de 150m voldoende waren om PEC in het klassement te passeren. Na lang wachten werd duidelijk dat DEM met 5557 punten op een
 derde plaats was geëindigd. 
>> Gaan voor een podiumplaats hebben de meisjes dus waargemaakt <<
Jongens D gingen als twaalfde heen en eindigden met 4977 punten op een zesde plaats.
C Meisjes

 

Clubkampioenschappen av DEM op 9 oktober

De clubkampioenschappen van 3 oktober zijn nu op zaterdag 9 oktober

 

 smily regenOp 9 oktober zijn de av DEM clubkampioenschappen op de baan.
Dit jaarlijkse evenement staat open voor alle DEM leden.
De nainschrijving is nu mogelijk via Claudia Mura Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De chronoloog blijft het zelfde.

==>> programma voor 9 oktober

==>> Tijdschema voor 9 oktober

 

Vomar " Club is koning"

Spek je clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!
Jij kunt de kas van jouw club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan jouw club te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.

De unieke code voor av DEM is DEBE2021

==>> Club is koning website Vomar

Bingo

Het was al weer bijna 2 jaar geleden dat we voor de laatste keer een Bingo bij DEM hadden. Maar het kon weer.
Jacques en zijn mede organisatoren, hadden weer voor drie volle tafels met prijzen gezorgd, en nog een vierde tafel voor een verloting.
En ze hadden eer van hun werk, want de opkomst was overweldigend. Zelfs de krukken bij de bar waren bezet, en een aantal zat zelfs buiten bij een picknick tafel voor de geopende deur.

Pupillen competitie in Castricum

Het was een korte pupillen competitie, dit jaar. De twee eerste wedstrijden vielen uit. Vlak voor de zomervakantie konen we nog een wedstrijd organiseren, en meteen na de zomervakantie was er nog de mogelijkheid om een inhaalwedstrijd te organiseren.

Kassen cross 2021 zondag 12 september 10.00 uur


KASSEN CROSS 2021
zondag 12 september 10.00 uur

Een hardloop- en wandel evenement door kassen en over tuinpaden die normaal zijn afgesloten!!
De 'Kassencross' is een recreatief hardloop, wandel en powerwalk evenement van ongeveer 7,5 kilometer.
De deelnemende kwekers stellen voor deze speciale gelegenheid hun land en kas open voor publiek. U bekijkt het Heemskerkerduin letterlijk vanaf een andere kant! Bij deze loop is genieten van de bijzondere route en de fraaie omgeving belangrijker dan de sportieve prestatie.

==>> Klik hier voor de volledige informatie

 

Deen actie een groot succes

Afgelopen periode werd er een actie bij supermarkt DEEN gehouden.
Bij een aankoop kreeg de klant een munt, die deze kon deponeren in een koker voor verschillende verenigingen. De klanten hebben voor een totaal van 1250 euro aan munten gedoneerd aan av DEM.
We bedanken de DEEN supermarkt voor deze ludieke actie en de klanten
voor het doneren van de munten.

Succes bij de Dag van de sport

av dem   logo 2012   189x89Op zaterdag 21 augustus was de Dag van de sport.      Een initiatief waar vele regionale clubs aan meegedaan hebben. Av DEM was er voor de atletiektak.
Het was een succesvolle dag, met uitstekend weer, voor av DEM. Er was lopende de dag voldoende belangstelling voor de diverse onderdelen van de atletiek.
We danken alle vrijwilligers die meegewerkt hebben om deze dag tot een succes te maken en de DEM trainers voor hun enthousiasme om de atletieksport te promoten.

 

Pupillen triatlon

Bij de tweede triatlon die we in de zomervakantie hielden was er een groet opkomst. 34 pupillen deden er aan mee. We hadden 2 series. In de eerste serie liepen alle A pupillen. Waarbij de jongens deze keer veruit inde meerderheid waren. De tweede series was voor de B, de C en de mini pupillen en hier was de verdeling jongens en meisjes ongeveer gelijk.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op