Twee finales Dylan bij C-Spelen

Bij de Nationale C - spelen in Amsterdam op 27 en 28 augustus plaatste Dylan zich met een persoonlijke record afstand van 44.56 meter voor de finale speerwerpen en bij het kogelstoten was zijn afstand van 12.57 meter voldoende voor een finale plaats.

Meerkampen bij Lycurgus

Lycurgus organiseert al jaren eind augustus een meerkamp voor junioren en pupillen, doorgaans met prachtig mooi weer, maar dit jaar eens een ander uiterste. Zaterdag harde wind, met af en toe een bui, en zondag wel iets minder wind, maar met heel veel water, vooral smorgens vroeg en aan het einde van de wedstrijd.

Tweede triatlon

De triatlon die we in het begin van de zomervakantie hielden was erg druk bezocht, en om diegenen die toen al weg waren met vakantie, ook een kans te geven om mee te kunnen doen, hielden we aan het eind van de vakantie er nog een. Er was concurrentie van prachtig strand weer en de Beverwijks kermis, maar toch was de opkomst dermate groot dat we in twee series gingen lopen.

Triatlon

In de zomervakantie blijven onze pupillen doorgaans gewoon doortrainen, en het is al jaren de gewoonte om in het begin van de vakantie dan een triatlon te gaan doen. Weliswaar, zonder het zwemmen. Het is hardlopen, fietsen en nog eens hardlopen. Eerst 1 rondje hardlopen op de baan, daarna 4 rondjes fietsen op het oude wielerparcours, en tot slot weer 1 rondje hardlopen. Met elkaar een afstand van 3 kilometer.

De Grote Clubactie komt er weer aan.

Beste jeugdleden.

Extra zakcentje verdienen?? Dat kan. Op 1 oktober worden er weer loten voor de Grote Clubactie verkocht. Voor jou een kans om extra zakgeld te verdienen. Wat moet je er voor doen? Je gaat met je boekje langs de deur en je probeert zoveel mogelijk loten te verkopen.

Kosteloze trainerscursus Aangepast Sporten

In september 2016 organiseren Sportservice Haarlemmermeer en
SportSupport Kennemerland een trainerscursus aangepast sporten. Cursusleider Ton Velberg van NOC*NSF zal trainers en
coaches uit het aangepast sporten meenemen in de wereld van de sporters. Het thema is ‘gedrag van deelnemers’.

Clubrecords

Het zal niet vaak voorkomen dat een pupil een clubrecord loopt bij de junioren. Toch gebeurde het afgelopen zaterdag 2 maal. Maar we moeten er wel bij vermelden dat beide records nog vacant waren.

Vier DEM medaillewinnaars NK junioren

DEM kende een succesvol Nederlands kampioenschap voor junioren in Breda. Voor Alexander kon dit NK niet stuk. Zaterdag baalde hij nog een beetje omdat hij nipt het goud miste bij het verspringen, maar zondag verscheen er een gulle lach op zijn gezicht na het toevoegen van het goud bij het hink-stap-springen en het zilver met zijn teamgenoten op de 4x100 meter. Alexander won het goud op de driesprong in een nieuw clubrecord van 14,04 meter. De zilveren verspringafstand was 6,85 meter. Dat goud kwam natuurlijk omdat hij zo heerlijk in het Golden Tulip hotel naast de atletiekbaan overnacht had met Jordy, Jamaal en Synnargio. En deze keer was het geen wild weekend. Na het kijken van de EK voetbalwedstrijd Duitsland – Italië gingen onze topatleten lief en rustig slapen!!

Stokoud estafette record verbeterd

Op 2 juli werd bij DEM de derde,(en laatste) wedstrijd van de pupillen competitie gehouden. De diverse ploegen van DEM stonden er na de vorige wedstrijden al florissant voor, en ze wisten op de eigen baan, hun posities prima te handhaven. Vooral de estafettes waren weer van hoge klasse, met als hoogtepunt het clubrecord bij de MPB.

Beste hardlopers,

Momenteel ben ik bezig met een afstudeeronderzoek over hardlopen.
Ik studeer SPECO-sportmarketing en management en vanuit het bedrijf ATO-GEAR onderzoek ik de hardloop(elektronica)markt.

Graag vraag ik jullie hulp door deze enquête in te vullen:

Hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,
Roos van Bommel
06-10367138
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enquette 

DEM mannen missen waarschijnlijk nipt promotiewedstrijd

Ondanks diverse onregelmatigheden in de wedstrijduitvoering en puntentelling, kunnen we (voorzichtig en onder voorbehoud) concluderen dat de onze DEM mannenploeg nipt de finalewedstrijd om promotie naar de 2e divisie zal missen. De laatste ronde van de baanatletiekcompetitie was er één vol onregelmatigheden. Zo is het nog niet duidelijk of onderdelen en dus punten geschrapt gaan worden wegens slechte weersomstandigheden (onweer) in andere poules en verkeerde uitslagen. Ook ons mannenteam is vooralsnog de dupe van een fout in de uitslagen, zo kregen zij een verkeerde 4x400 meter tijd toebedeeld, een protest loopt nog.

Win nu 2 EK Atletiek dagkaarten

Ben jij vrijwilliger bij AV DEM en wil je kans maken op het winnen van twee EK Atletiek toegangskaarten? In Amsterdam op 8 juli 2016 (aanvang 12:15 uur). Stuur dan uiterlijk 28 juni een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam + vrijwilligersfunctie. Vermeld svp in de onderwerpregel "Verloting EK kaarten".
AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op