Duintraining begonnen

De eerste indoorwedstrijd (met een 4 tal clubrecords) is alweer achter de rug, en de eerste duintraining is ook al weer geweest. Kortom: het winterseizoen is aangebroken. Met ruim 20 deelnemers, was het een flinke opkomst bij de eerste pupillen-duintraining.

Record verbroken tijdens de zevende DEM koppelloop

Op vrijdag 28 oktober werd op de atletiekbaan bij AV DEM alweer de zevende koppelloop gehouden.
Dit jaar was de deelname weer groter dan andere jaren en dit jaar is ook de snelste tijd ooit gelopen op de koppelloop.
De winst ging naar het koppel Johan Polman en Cliff Ellsworth, die de vijf kilometer hebben afgelegd in de snelle tijd ooit van 14 min 20 sec.
Tweede koppel werd Lars Remijn en Jacco Heijblok, wat een knappe prestatie is omdat Jacco de marathon van Amsterdam op 15 oktober heeft gelopen in 2.55.36.

Pupillenfeestje in Waterakkers

Het is al jaren traditie dat de pupillen op de laatste woensdag van oktober gaan zwemmen in de Waterakkers, met na afloop patat eten. Dank zij een gift van de Club van 100 is dit steeds mogelijk.

Trainingscrossen

In de winter is er voor de pupillen eenmaal per maand tijdens de training een cross wedstrijdje. We doen dat rond de baan van DEM. Afhankelijk van de leeftijd zijn er dan afstanden tussen 600 en 1550 meter, waarbij de heuvel een belangrijk onderdeel is.

Grootschalige werkzaamheden spoor

A.s weekeinde wordt het spoor definitief opgebroken.
Vrijdag wordt er een grote telekraan opgesteld, hierdoor is er maar een rijbaan beschikbaar op de Spoorsingel.
Het verkeer zal door verkeersregelaars begeleid worden.
Na het weekeinde gaan de werkzaamheden door en is er beperkte overlast voor vrachtverkeer.

LAATSTE RONDE!

Tot 30 okt kun je nog profiteren van lage prijzen voor topmerken.
Inclusief een Kassakorting voucher die je tot 30 okt in kunt leveren bij je aankoop vanaf €50,-

Kom dus nog even snel langs en sla je slag.

Halloweenweekend bij DEM

UPDATE: Door sponsoring van de Club van 100 hebben wij het voor elkaar gekregen om het inschrijfgeld voor het Halloweenweekend terug te brengen van €15,- naar slechts €10,-. Des te meer reden om te komen dus! Schrijf je snel in.
De mensen die zich al hebben ingeschreven krijgen die €5,- uiteraard weer terug!

Hero’s: Keep on the good work!

Feest zondagmiddag 13 november De gemeenten Heemskerk en Beverwijk willen je bedanken voor je inzet als vrijwilligers of mantelzorger! De Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk organiseert daarom samen met MaatjeZ en het jongerenwerk van de SWB en Welschap een groot feest voor jonge helden.

Oproep aan de leden

Doe mee met jury-cursus Algemeen

Wie o wie komt het team van de DEM jury-leden versterken? AV DEM heeft een aantal extra juryleden nodig. Eind van de maand organiseert AV Lycurgus een 'jurycursus algemeen' waar wij ook op in kunnen schrijven!

 

28-5-1938 Carl Laarhuis 1-10-2016

Vanmorgen vernamen wij dat Carl is overleden.
Zeker voor de ouderen onder ons was hij zeer bekend. Als recreant liep hij de langere afstanden. Zo liep hij verscheidene malen de halve marathon van Egmond en de 7-heuvelenloop in Nijmegen. Ook nam hij de training wel eens waar in de duinen. Op de klaverjasavonden van DEM was hij tot voor kort te vinden met zijn vrouw Marjolein, die geruime tijd een bestuursfunctie bekleed heeft.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op