Administratie clubrecords in andere handen

stojeovergevenNa jaren de clubrecords verzorgd te hebben, geeft Ronald Poel het stokje nu over aan Ben Bakker. Ben gaat vanaf nu de administratie van de clubrecords verzorgen en zal ze ook op de website plaatsen. 
We bedanken Ronald voor de jarenlange inzet, die hij heeft gedaan voor het verzorgen van de clubrecords van av DEM.
Melden van clubrecords blijft gaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pupillen Triatlon

In de zomervakantie blijven we op de maandagen steeds doortrainen. Wel een beetje aangepast natuurlijk, want het is wel vakantie. Zo houden we twee maal een triatlon. Zonder het zwemmen wel te verstaan. Het is: hardlopen, fietsen en opnieuw hardlopen. Het hardlopen is beide keren 1 rondje o de atletiekbaan, het fietsen zijn 4 rondjes buiten de baan om, en via het terrein van voetbal vereniging De Kennemers.

Rabo ClubSupport ook voor av DEM?


De RABO bank heeft dClubsupportlogoSOHe actie gestart om clubs te ondersteunen.
DEM heeft zich aangemeld voor de ondersteuning.
Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 5 september stemmen via de app . 
Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! Je kunt vanaf 5 september tot 27 september stemmen op av DEM.

Zet dus deze datum in de agenda en stem voor ClubSupport.

Zomervakantietraining

De training op de laatste woensdag voor de zomervakantie heeft altijd een ludiek karakter. Water speelt daarbij steeds een grote rol, en dat maakte dat het op deze prachtige zomerdag een feestelijk gebeuren werd.

Pupillen competitie bij Trias

Zaterdag 2 juli was al weer de laatste wedstrijd van de pupillen competitie. We moesten daarvoor naar Trias in Heiloo.
Na afloop van de wedstrijd mogen we tevreden terug kijken. We gingen niet alleen met veel prijzen terug naar huis, maar in de competitie eindstand, staan we er ook uitstekend voor.

Vrijwilligersavond was een succes

2124Op zaterdag 2 juli was de vrijwilligersavond van DEM. Op deze avond werden alle vrijwilligers verwend als dank voor de inzet in de afgelopen jaren bij DEM.
Het weer werkte ook goed mee, zodat de BBQ een belevenis was. 
Veel dank gaat naar de organisatie onder de bezielende leiding van Sebastian van Schijffelen en de BBQ bos Henk Martens. 
De foto’s zijn gemaakt door René Seijsener.

Het is gelukt!!

anjafinland kopieAnja Akkerman is wereldkampioen op de zevenkamp geworden.
Dit deed zij met overmacht, want ze heeft 6 van de 7 nummers gewonnen! 
Op de 800 sloeg na 250 meter de kramp toe, gevolg van twee dagen hard werken in heel warm weer. Alleen vandaag, uitgerekend tijdens het verspringen, wat behoorlijke buien. 
Het was weer even wennen, een hele meerkamp, maar dolgelukkig met deze titel. 
Anja gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

==>> Resultaat

Wij zoeken teamplayers

vacature20teamplayers202022Wij zijn op zoek naar een:
Enthousiaste en gedreven man of vrouw die het leuk vindt om bij
Intersport Veldhuis, een leuke sportieve baan te vervullen om klanten te
adviseren bij hun aankoop. (fulltime 32-36 uur per week)

Truus Karel-Droog overleden

rouwboeketOp 101-jarige leeftijd is oud lid Truus Karel- Droog overleden.
Zij was jarenlang één van de drijvende krachten in de kantine van a.v. DEM.
In de jaren 1971 en 1975 kreeg zij de Jacques Martens prijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan leden die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de club.
Sinds 1980 was zij ook lid van verdienste van a.v. DEM.
Wij wensen de familie en naasten veel sterkte
Het bestuur van a.v. DEM 

Anja Akkerman naar het WK in Finland

Op 28 juni vertrekken wij naar Tampere voor de WK masters. 
Tampere kopieAls enige van DEM ga ik onze eer verdedigen. 
Gelukkig zijn er, naast Roelf als supporter, nog bijna 4500 andere deelnemers!
Het tijdschema op dit moment: 
- meerkamp op 1 en 2 juli vanaf een uur of 10 
- speerwerpen op 3 juli om 09.30 uur
- verspringen op 5 juli om 16.00 uur
- hoogspringen op 7 juli om 13.00 uur
In Finland is het één uur later dan in Nederland.
Namens av DEM: succes Anja!

Cursus voor atletiek starter

istockphoto 1167243846 1024x1024Op 29 augustus, 5 en 19 september wordt er een driedaagse starters cursus gegeven bij a.v. Castricum. Om atleten weg te kunnen schieten bij wedstrijden heb je dit certificaat nodig.
Er zijn nog plekken beschikbaar. Liefhebbers voor deze cursus zijn van harte welkom. Heb je interesse en/of wil je meer weten over deze cursus neem dan contact op met Henk Martens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pupillen competitie bij Suomi

Voor de tweede wedstrijd van de pupillen competitie moesten we deze keer naar Suomi in Santpoort. Er was voorspeld dat het een hete dag zou worden, maar dat viel achteraf reuze mee. Het was lekker zomers weer, met misschien een beetje teveel wind, en die stond op de sprint precies tegen, zodat de sprint tijden over het algemeen wat tegenvielen.

Save the date! Dag van de Sport komt terug! 27 augustus 2022

cropped Logo dag van de sport Beverwijk DEFOp 27 augustus zetten weer meer dan 25 sportaanbieders de deuren voor je open! Een unieke kans voor alle inwoners van Beverwijk en omgeving om gratis te ervaren hoe leuk sport en bewegen eigenlijk is.En als we zeggen voor alle inwoners, dan bedoelen we ook echt alle inwoners. Want de Dag van de Sport is voor iedereen. Van 2 tot 100 jaar en ook als je iets minder te besteden hebt. Op onze website lees je precies hoe dat zit: https://www.dagvandesport.nl/
Na het succes van vorig jaar willen alle deelnemende sportaanbieders in Beverwijk nog meer mensen laten zien hoe leuk sporten is! Was jij er vorig jaar bij?
We zijn heel blij met alle leuke sportaanbieders die ook dit jaar hun deuren tijdens Dag van de Sport weer voor jullie openen. Graag stellen we er aankomende weken steeds een paar aan jullie voor. Meer informatie vind je op onze website: https://www.dagvandesport.nl/deelnemende-sportaanbieders/

C en D meisjes a.v. DEM plaatsen zich voor de landelijke finale.

dc62022In Haarlem en Beverwijk werd de derde en laatste competitiewedstrijd voor de CD en AB junioren afgewerkt. De C en D meisjes waren gezien hun landelijke tussenstand al geplaatst voor de landelijke finale B en C. Om in de A finale te komen moesten de C meisjes, stonden 13e, nog een plaats opschuiven in het klassement, ondanks de overwinning vandaag kwam de  ploeg een aantal punten tekort voor deze finale. Door een blessure en geen reserve loopster bij de 1000m kwamen de D meisjes punten tekort voor de B finale. Beide ploegen zijn in September favoriet in de landelijke B en C finale voor een podium plaats.

Nederlandse titel voor Stan Niesten

stan niestenStan Niesten heeft in Leiden tijdens het atletiekgala “De Gouden Spike”
een Nederlandse titel behaald op de 10 kilometer.
De tijd van 28.50.62 was goed voor een tiende plaats, maar Stan was wel de eerste Nederlander.
Namens av DEM van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op