36e Runnersworld AV DEM Strand-Cross

op zondag 12 november is het weer zo ver!

Een echte cross over het strand van Wijk aan Zee. Het parcours van de cross voert over het strand, door de duinen en over de verharde weg met de start en finish op de Relweg bij Heliomare.
Voorinschrijven is nog mogelijk tot en met 10 november via de website:

Inschrijven.nl

Bij voorinschrijven is deelname gratis voor leden van DEM. De nummers kunnen opgehaald worden op de dag zelf vanaf 9.30 uur in het restaurant van Heliomare. Na-inschrijven kan hier ook.

Voor alle informatie zie: AV DEM Strand-Cross

Cross seizoen is begonnen

Met een indoorwedstrijd was er al voorzichtig begonnen met het winterseizoen, maar met de eerste wedstrijd van de cross competitie is nu het winterseizoen echt losgebarsten. De eerste wedstrijd werd in Uithoorn gelopen, en er werd door de DEM deelnemers, weer volop voorin meegestreden.

DEM 1 november rookvrij

Vanaf 1 november (Start van het nieuwe seizoen) gaat AV DEM zich nog meer richten op gezondheid. We willen kinderen het goede voorbeeld geven wanneer zij bij ons sporten. Dit houdt in dat we ons sportterrein rookvrij gaan maken. Waarom op weg naar rookvrij? Sporten is gezond en roken niet. Roken en sport passen niet bij elkaar. Wij willen kinderen een rookvrije sportomgeving bieden. Zo worden zij minder verleid te gaan roken en wordt het schadelijke meeroken voorkomen. 

Koppelloop 2017

Op 3 november organiseert AV DEM weer een koppelloop.

De opzet van deze loop is dat een koppel bestaande uit twee lopers in totaal 5 km loopt. Na een afgelegde ronde van 400 meter wordt er gewisseld. De loop staat open voor gemengd, dames- of herenkoppelsen en jeugd tot en met 12 jaar.
Deelname is gratis en staat open voor iedere hardloper, wel of geen lid van atletiekvereniging DEM.

Inschrijven kan op de dag zelf in de kantine van AV DEM. De start is om 19.45 uur. Een groot aantal vrijwilligers zorgt er voor dat de koppels op de juiste plaats en tijdig wisselen. Voor het overall winnende koppel is er een mooie wisselbeker
en verder zijn er nog prijzen in de diverse categorieën.

Zwemmen in de waterakkers

Dank zij de Club-van-100, die dit mogelijk maakten, hadden een honderdtal pupillen een onvergetelijke middag in zwembad de Waterakkers. Eerst een paar uur zwemmen en daarna patat eten met limonade.

MEGA MAGAZIJN OPRUIMING! Bij Intersport Veldhuis

Dit betekent voor u kortingen op de gehele collectie die op kan lopen tot wel 70%

Maandag en dinsdag zijn wij de gehele dag gesloten om de Mega Magazijn Opruiming voor te bereiden.
Woensdagochtend 11 oktober zal om 09:00 de winkel open gaan en bent u van harte welkom om direct flink te scoren!
wacht niet te lang want op=op.

Website: http://www.intersportveldhuis.nl

http://www.twitter.com/isveldhuis

http://www.facebook.com/intersportveldhuis

Grote opkomst pupillen bij clubkampioenschap

Honderd van onze pupillen waren aanwezig bij de clubkampioenschappen. En ze troffen het met het weer. Daags tevoren was het nog volop herfstweer maar op de dag zelf was het prima weer, en dat resulteerde in een aantal bijzonder fraaie prestaties. Zo liep Britt de Graaf een clubrecord op de 600 meter bij de MPA. Ze scherpte het bestaande record aan tot een tijd van 2 minuten en nog 1 honderdste. 2.00.01 dus. En wat te denken bijvoorbeeld van het verspringen bij de eerste jaars A-pupillen meisjes. Sienna Smit kwam er maar liefst tot een afstand van 4 meter 44 en Fiene Rosendaal deed daar maar weinig voor onder. Zij sprong 4 meter 20

Polshoog vernieuwd

Na een lange tijd van offertes, bestellingen en verdere afhandeling is het dan zover.
We hebben een nieuwe polsstokhoog installatie.
Zie bijgaande foto’s 
Voor het gebruik zal er eerst een uitleg/presentatie moeten komen voor de trainers.
Van accommodatiezaken AV DEM: veel plezier en sportgenoegen op de nieuwe mat.

BEDANKT VOOR DE STEUN

In de week van 17 t/m 23 september heb ik (Maurice Andringa) 700km, door 4 landen gefietst in 7 dagen.
Dit allemaal tegen de spierziekte Duchenne bij jonge jongens. We halen zo geld binnen om onderzoek mogelijk te maken voor deze ziekte en hopend op een medicijn wat er nog niet is.

Ouder – Kind wedstrijd

Het was een druk weekend voor de DEM pupillen. Zaterdag de huldiging in de Breestraat, en zondag de Ouder – Kind wedstrijd. Er was een flinke opkomst, 35 teams, en er werd volop strijd geleverd. Omdat het weer ook nog meewerkte, (er stond wel een frisse wind, maar het was wel de hele dag droog) werd het een heel geslaagde dag.

UPDATE: ONDERHOUD ATLETIEKBAAN Tijdens de baanrenovatie is de atletiekbaan inclusief middenveld in zijn geheel niet… https://t.co/gN1Q29hUdc

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op