Mistige Duintraining

Het was deze keer de eerste winterse dag van het duintrainings seizoen.
Mistig, en het had zo gevroren, dat het geplande verspringen in de duin zandbak niet gedaan kon worden, omdat het zand keihard was.
Maar er zijn natuurlijk zat andere dingen die altijd wel door kunnen gaan. En in de duinen is het door alle struiken en bomen altijd lekker beschut, zodat je van de kou weinig last hebt.

Pieten training

Het was een bijzondere training in de sporthal, op deze laatste woensdagmiddag in november. Sinterklaas had 4 Pieten gestuurd die meehielpen bij de training, en dat was wel nodig ook, want de onderdelen die getraind werden, waren allemaal dingen die Pieten ook moeten doen, zoals: over de daken lopen, pakjes dragen, pakjes doorgeven, koprol maken, van dak naar dak springen en pakjes door de schoorsteen gooien

AV DEM is in november officieel gestart met de clustertrainingen

Bij de aanvang van het nieuwe seizoen verandert er altijd een hoop. Atleten schuiven door naar de volgende categorie, krijgen nieuwe trainers en maken zich weer klaar voor het komende wedstrijdseizoen. Dit jaar verandert er nog meer, want vanaf november 2017 zijn we officieel gestart met de invoering van clustertrainingen.

Wat zijn clustertrainingen?
Clustertrainingen zijn een soort specialisatietrainingen voor de wedstrijdatleten van DEM. Elk onderdeel heeft zijn eigen clustertrainer die één of meerdere keren per week een onderdeel aanbied.

3 & 7 Tigch

Ruim 40 deelnemers waren er deze keer bij de duintraining, maar dat had natuurlijk een reden
Tigch was jarig, en wie jarig is hoort te trakteren. En die traktatie was heel bijzonder, want er was voor iedereen een hele mooie beker.
Maar daar moest nog wel even iets voor gedaan worden. Er was namelijk een cross wedstrijdje over een lengte van 1200 meter

Uitje G-groep

De g groep kreeg een dag kamp gesponsord door de club van 100.
De groep koos dit keer voor een uitje naar Vuurline waar ze fanatiek een laser game tegen elkaar hebben gespeeld.
De avdem G-groep is zeer dankbaar naar de club van 100 !
Zeer Bedankt voor deze heerlijk vrolijke gezichten en fijne uitje met elkaar.
Klik hier voor de foto's van dit feestelijke evenement

Uitnodiging Dag van de Vrijwilliger 2017

Geachte vrijwilliger,

Donderdag 7 december wordt landelijk de Dag van de Vrijwilliger gevierd. Ook in Beverwijk en Heemskerk willen wij, samen met de gemeenten, onze waardering tonen voor de onmisbare inzet van alle vrijwilligers. Wij willen u graag uitnodigen om de Dag van de Vrijwilliger samen met ons mee te maken.

Omdat ook Cineworld Beverwijk vrijwilligers een warm hart toedraagt, kunnen wij u een leuk evenement aanbieden in de bioscoop. Op donderdag 7 december 2017, naar keuze ‘s ochtends of ‘s avonds, wordt u verwacht om de dan net uitgekomen romantische komedie ‘Gek van Geluk’ te bekijken. Natuurlijk zorgen wij ook voor een hapje en een drankje. Aan deze activiteit in het kader van de Dag van de Vrijwilliger zijn voor u uiteraard geen kosten verbonden.

U kunt zich digitaal aanmelden voor de Dag van de Vrijwilliger, via https://weldoenijmond.nl/nieuws/aanmelden/
Dat kan tot en met vrijdag 1 december. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan!

Met vriendelijke groet,

Ingrid Dudink
Henk Huisman

De duintraining is weer begonnen

Met ruim 30 pupillen was het weer een flinke opkomst bij de eerste duintraining van dit winterseizoen. En we troffen het met het weer. Het was droog, en pas na de training kwam er een buitje. Voor veruit de meesten was het een opwarmertje voor de DEM cross in Wijk aan Zee die de volgende dag gehouden gaat worden.

36e Runnersworld AV DEM Strand-Cross

op zondag 12 november is het weer zo ver!

Een echte cross over het strand van Wijk aan Zee. Het parcours van de cross voert over het strand, door de duinen en over de verharde weg met de start en finish op de Relweg bij Heliomare.
Voorinschrijven is nog mogelijk tot en met 10 november via de website:

Inschrijven.nl

Bij voorinschrijven is deelname gratis voor leden van DEM. De nummers kunnen opgehaald worden op de dag zelf vanaf 9.30 uur in het restaurant van Heliomare. Na-inschrijven kan hier ook.

Voor alle informatie zie: AV DEM Strand-Cross

Cross seizoen is begonnen

Met een indoorwedstrijd was er al voorzichtig begonnen met het winterseizoen, maar met de eerste wedstrijd van de cross competitie is nu het winterseizoen echt losgebarsten. De eerste wedstrijd werd in Uithoorn gelopen, en er werd door de DEM deelnemers, weer volop voorin meegestreden.

DEM 1 november rookvrij

Vanaf 1 november (Start van het nieuwe seizoen) gaat AV DEM zich nog meer richten op gezondheid. We willen kinderen het goede voorbeeld geven wanneer zij bij ons sporten. Dit houdt in dat we ons sportterrein rookvrij gaan maken. Waarom op weg naar rookvrij? Sporten is gezond en roken niet. Roken en sport passen niet bij elkaar. Wij willen kinderen een rookvrije sportomgeving bieden. Zo worden zij minder verleid te gaan roken en wordt het schadelijke meeroken voorkomen. 

Koppelloop 2017

Op 3 november organiseert AV DEM weer een koppelloop.

De opzet van deze loop is dat een koppel bestaande uit twee lopers in totaal 5 km loopt. Na een afgelegde ronde van 400 meter wordt er gewisseld. De loop staat open voor gemengd, dames- of herenkoppelsen en jeugd tot en met 12 jaar.
Deelname is gratis en staat open voor iedere hardloper, wel of geen lid van atletiekvereniging DEM.

Inschrijven kan op de dag zelf in de kantine van AV DEM. De start is om 19.45 uur. Een groot aantal vrijwilligers zorgt er voor dat de koppels op de juiste plaats en tijdig wisselen. Voor het overall winnende koppel is er een mooie wisselbeker
en verder zijn er nog prijzen in de diverse categorieën.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op